Magul din tine

Cei ce nu cred in magie, nu o vor găsi niciodată.
Iar dacă înțelegi cum funcționează ceva ce până ieri îți părea misterios, acesta nu încetează să fie magic.
Magia înseamnă să te folosești de acele legi și forțe naturale care nu sunt nici evidente, nici cunoscute tuturor. Dar, sunt naturale. La fel de naturale precum gravitația sau electromagnetismul. Și sunt, la fel ca gravitația, legi care ne guvernează pe toți, indiferent dacă știm despre ele sau nu.
Acestor forțe le mai spunem legi pentru că par a fi create de o conștiință atotputernică, de un adevărat arhitect al Universului și pentru că par implacabile. Acest Creator a lăsat aceste forțe fără a pune la îndemâna tuturor și manuale de utilizare.
Le putem însă descoperi fiecare, pentru că a lăsat indicii și pentru că, la urma urmei nu sunt ascunse. Doar că nu sunt evidente și par să contrazică conformismul și materialismul societății.
De-a lungul vremurilor, nenumărați înțelepți, magi, filozofi, șamani, sfinți, au lăsat mesaje, de obicei codate, despre magie și despre forțele care o crează.
Până la urmă, despre ce e vorba? Despre acele forțe care pot influența energia și modul ei de organizare. Despre acele forțe și despre cum le putem controla/influența. Energia fiind de fapt tot ce există, cel ce o poate controla este într-adevăr un magician al acestei lumi.
Care sunt aceste forțe misterioase și secrete?
Ei bine, există mister în ele, dar nu sunt deloc secrete. Este vorba de forța iubirii, forța sexuală, forța gândurilor, a emoțiilor și a focusului.
Toate acestea sunt forțe și trăiri interioare.
Pe scurt, gânduri și emoții. Și iubire. Primele două pot fi 100% sub controlul nostru. Cu iubirea e puțin mai complicat. Iubirea e mai mult decât o simplă emoție și mai greu de controlat, doar adevărații maeștrii o pot controla, devenind ei înșiși iubire.
Bineînțeles că există și elemente exterioare, forțe și potențiatori care crează scurtături, accelerează și magnifică forțele interioare. Cristale, mantre, ierburi, plante, esențe, geometrie sacră, toate sunt acolo, cu rolul și forța lor. Dar, până nu devii stăpânul tău, energia exterioară ție nu-ți poate fi sub control.
Iar pentru a a fi stăpânul tău trebuie ca fizic, psihic, emoțional și spiritual să preiei controlul. Ce si cum mănânci, ce bei, cum respiri, câtă mișcare faci, ce gândești, ce simți, ce visezi, ce dai și ce aștepți…
Magia incepe simplu, atunci când devii un creator, în primul rând al tău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close