Gandul; creatorul nostru si al lumii noastre

thou 2

Totul in univers este energie. Energia contine informatie.

Energia vibreaza la un infinit de niveluri diferite de frecventa in functie de informatia continuta.

Cu cat nivelul de frecventa este mai inalt, cu atat cantitatea de energie potentiala este mai mare si mai puternica.

Gandul este o forma de energie care vibreaza la o frecventa foarte inalta. Gandul poate pune in miscare o cantitate enorma de energie. Cu alte cuvinte, energia (gandul) pune in miscare alte surse si forme de energie, gandul devenind un catalizator si canalizator al altor forme si niveluri de energie.

Gandul poate influenta materia si poate schimba modelul de organizare energetic al lucrurilor aflate la un nivel de energie mai coborat decat el. Singurul motiv pentru care nu se intampla mereu acest lucru este faptul ca gandul nu este sustinut neschimbat si energizat un timp suficient de indelung si este combatut de alte ganduri proprii contradictorii intentiei gandului initial.

Perioada de timp necesara materializarii unui gand depinde foarte mult si de nivelul energetic la care se afla emitatorul (ganditorul insusi).

Nivelul energetic la care se afla emitatorul depinde, printre altele, de starea sa de sanatate, de starea emotionala, de nivelul frecventional al intentiilor sale, de capacitatea de acumulare a energiei si de stiinta de a directiona energia.

Un gand focusat, incarcat de o intentie pozitiva, va fi treptat energizat, iar atunci cand va atinge amplitudinea necesara, va declansa un proces al creatiei, pe care multi il numesc creatie divina.

Atunci cand reusim sa linistim suficient mintea, astfel incat intentia sa se conecteze cu profunzimea constiintei noastre, gandurile generate atunci vor avea puterea creativa necesara pentru a realiza lucruri considerate imposibile, improbabile sau incredibile de mintea umana obisnuita.

Astfel, daca in aceasta seara creezi un gand despre prosperitate absoluta, tot ce-ti ramane de facut este sa sustii si sa energizezi acel gand, numai acel gand, suficient de des si de mult pana cand actul creatiei va fi desavarsit.

Sa energizezi acel gand inseamna sa simti emotia indeplinirii lui, sa-l faci real in mintea ta cu ajutorul imaginatiei, implicand toate cele cinci simturi pana cand devine atat de real incat energia miscata va fi suficienta pentru a gasi calea de a aduce in realitatea ganditorului obiectul gandirii sale. Emotia este foarte importanta, emotia transcende gandirea, emotia vine din inima, emotia este o forta creatoare si este o poarta mult mai directa decat gandul catre forta subconstientului nostru, adevaratul creator.

Oricine poate avea orice. Atata timp cat crede, simte si gandeste acel lucru si energizeaza suficient de mult acel gand. Desigur, una este sa creezi si sa obtii ceva si cu totul altceva este ca legile universului sa-ti permita sa pastrezi acel lucru. Atata timp cat natura ta nu se aseamana cu lucrul dorit (frecvente vibrationale asemanatoare), acesta va disparea mult mai repede decat a aparut.

Universul, prin intarzierea cu care iti ,,livreaza” obiectul dorintei (creatiei) tale, iti da ocazia si timpul necesar pentru a putea sa te schimbi si sa te poti astfel apropia de frecventa vibrationala a obiectului dorit.

Prin urmare, sa creezi sau sa aduci un lucru in viata ta e de fapt partea mai usoara, indiferent de cat de dificil ti se pare. Adevarata incercare este atunci cand trebuie sa ne schimbam pe noi, atunci cand dalta si ciocanul va trebui sa loveasca in propriile oase, in propria minte, in propriile emotii… Atunci cand fricile vor trebui smulse cu clestele… Atunci cand sangele si lacrimile vor inmuia lutul creatiei. Ce cost, dar si ce capodopera… Ai creat un…Creator!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close